Dunaujvárosi Ballhockey Team: Ballhockey: vereséggel kezdtek
Dunaujvárosi Ballhockey Team
Dunaújváros

  Ballhockey: vereséggel kezdtek  posted by Lepsényi Zsolt on 12 júl : 13:36
 

Háromfás zakóval indította a szlovákiai ballhockey világbajnokságot a magyar válogatott. Együttesünk a brit csapattal mérte össze erejét a nyitónapon, s hiába vezetett sokáig, végül 5-2-es vereséget szenvedett.

Nagy feladat vár a magyar ballhockey válogatottra, mely vasárnap este kezdte meg szereplését a sportág szlovákiai világbajnokságán. Együttesünkben összesen négy dunaújvárosi játékos kapott helyet, így kíváncsian vártuk a britek elleni nyitómérkőzést, melyen természetesen a győzelem volt a célja a világbajnokságon először részt vevő magyar csapatnak.
A nyitómeccs nem is indult rosszul a mieink számára, hiszen Garbacz találatával már a 10. percben sikerült megszerezni a vezetést, s bár vetélytársunk a 19. percben egalizálni tudott emberelőnyből, alig egy minutummal később Garbacz újból bevette az ellen ketrecét, így ismét sikerült magunkhoz ragadni az előnyt (2-1). Melyet egészen a harmadik harmad elejéig tartani is tudtuk, ám ekkor másodszor is egyenlíteni tudott a brit együttes, mely a 35. percben, Corlet második találatával már a vezetést is átvette (2-3).
Hiába próbálkozott csapatunk a gólszerzéssel, nem sokkal később Ellard, majd a véghajrában Poubsky is bevette Barna Ádám kapuját, így végül a brit gárda 5-2-es sikerével ért véget a találkozó. Együttesünkre most egy nap pihenő vár a világbajnokságon, s legközelebb csak kedden lépnek pályára Lepsényiék, akik ezúttal a Kajmán-szigetek válogatottja ellen lépnek pályára délelőtt fél tizenegytől, remélhetőleg győzelemmel feledtetve a vasárnapi vereség emlékét.

Magyarország – Nagy-Britannia
2-5 (1-0, 1-1, 0-4)
A magyar csapat gólszerzője: Garbacz Á. 2.


  Read/Post Comment: 2  ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

                                                        
Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva.

 Hírdetések
Dunaújváros online
Dunaújvárosi Hírlap
Lazulj.com
Rádió 24
 Google keresés
Google
 Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]