Dunaujvárosi Ballhockey Team: Nem kímélik vetélytársai a magyar ballhockey válogatottat a szlovákiai világbajnokságon
Dunaujvárosi Ballhockey Team
Dunaújváros

  Nem kímélik vetélytársai a magyar ballhockey válogatottat a szlovákiai világbajnokságon  posted by Lepsényi Zsolt on 12 júl : 13:40
 
Nem kímélik vetélytársai a magyar ballhockey válogatottat a szlovákiai világbajnokságon. Együttesünk ezúttal Bermuda válogatottjától kapott ki tizenegy gól különbséggel a csoportkör utolsó fordulójában.


A Kajmán-szigetek elleni nagy zakó után a briteket nagyon simán, 6-1-re elintéző Bermuda válogatottja várt a magyar csapatra a szlovákiai ballhockey világbajnokság utolsó csoportmérkőzésén.
A találkozónak így nem is a mieink voltak az esélyesei, s a csoportgyőzelemre törő vetélytárs ellen csak a tisztes helytállás lehetett a célja együttesünknek. Az már a mérkőzés első perceiben látszott, hogy ellenfelünk más szinten játssza ezt a sportágat, hiszen a 17. másodpercben már bermudai vezetést mutatott az eredményjelző, melyet újabb huszonöt másodperc elteltével meg is duplázott a favorit (0-2). Együttesünk a folytatásban sem tudott túl nagy ellenállást kifejteni, így a 14. percben már öt gól volt a deficit, s a helyzeten az sem sokat javított, hogy az utolsó percben azért sikerült szépíteni az eredményen (1-5).
A második harmadban sem javult túl sokat a mieink helyzete, maximum annyiban, hogy ezúttal négy és fél percet kellett várni az első bermudai találatra. Ellenfelünk ebben a játékrészben is lényegesen többet lőtt kapura, melyekből újabb három találattal szomorították a magyar csapatért szurkolókat, így a záró etapot már 1-9-es hátrányból várták Lepsényiék. Ahogy a mérkőzés egésze, úgy az utolsó játékrész sem hozott túl sok izgalmat, a mieink küzdöttek a szépítésért, ám eközben újabb három találatot kaptak, s végül 1-12-es vereséget szenvedtek, amivel eldőlt, hogy csoportjuk utolsó helyén végezve, Hong Kong csapatával mérkőzhetnek az 5-8. helyért.

Magyarország – Bermuda
1-12 (1-5, 0-4, 0-3)
A magyar gólszerző: Füzi a 15. percben


  Read/Post Comment: 0  ADD TO DEL.ICIO.US ADD TO SLASHDOT ADD TO DIGG STUMBLE IT REDDIT ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

                                                        
Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva.

 Hírdetések
Dunaújváros online
Dunaújvárosi Hírlap
Lazulj.com
Rádió 24
 Google keresés
Google
 Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]