Dunaujvárosi Ballhockey Team: Ballhockey: vereséggel kezdtek


Hír: Ballhockey: vereséggel kezdtek
(Kategória: Bajnokság)
Küldte: Lepsényi Zsolt
kedd 12 július 2011 - 13:36:41


Háromfás zakóval indította a szlovákiai ballhockey világbajnokságot a magyar válogatott. Együttesünk a brit csapattal mérte össze erejét a nyitónapon, s hiába vezetett sokáig, végül 5-2-es vereséget szenvedett.

Nagy feladat vár a magyar ballhockey válogatottra, mely vasárnap este kezdte meg szereplését a sportág szlovákiai világbajnokságán. Együttesünkben összesen négy dunaújvárosi játékos kapott helyet, így kíváncsian vártuk a britek elleni nyitómérkőzést, melyen természetesen a győzelem volt a célja a világbajnokságon először részt vevő magyar csapatnak.
A nyitómeccs nem is indult rosszul a mieink számára, hiszen Garbacz találatával már a 10. percben sikerült megszerezni a vezetést, s bár vetélytársunk a 19. percben egalizálni tudott emberelőnyből, alig egy minutummal később Garbacz újból bevette az ellen ketrecét, így ismét sikerült magunkhoz ragadni az előnyt (2-1). Melyet egészen a harmadik harmad elejéig tartani is tudtuk, ám ekkor másodszor is egyenlíteni tudott a brit együttes, mely a 35. percben, Corlet második találatával már a vezetést is átvette (2-3).
Hiába próbálkozott csapatunk a gólszerzéssel, nem sokkal később Ellard, majd a véghajrában Poubsky is bevette Barna Ádám kapuját, így végül a brit gárda 5-2-es sikerével ért véget a találkozó. Együttesünkre most egy nap pihenő vár a világbajnokságon, s legközelebb csak kedden lépnek pályára Lepsényiék, akik ezúttal a Kajmán-szigetek válogatottja ellen lépnek pályára délelőtt fél tizenegytől, remélhetőleg győzelemmel feledtetve a vasárnapi vereség emlékét.

Magyarország – Nagy-Britannia
2-5 (1-0, 1-1, 0-4)
A magyar csapat gólszerzője: Garbacz Á. 2.


Ezen hír származási helye: Dunaujvárosi Ballhockey Team
( http://dunaujvarosballhockey.evallalkozo.hu/news.php?extend.10 )