Dunaujvárosi Ballhockey Team: Második mérkőzésén is vereséget szenvedett a szlovákiai világbajnokságon a magyar ballhockey válogatott


Hír: Második mérkőzésén is vereséget szenvedett a szlovákiai világbajnokságon a magyar ballhockey válogatott
(Kategória: Bajnokság)
Küldte: Lepsényi Zsolt
kedd 12 július 2011 - 13:39:47

Második mérkőzésén is vereséget szenvedett a szlovákiai világbajnokságon a magyar ballhockey válogatott. Együttesünket ezúttal a Kajmán-szigetek gárdája győzte le nagyon simán, hét találattal.


A britek elleni nyitómeccshez képest könnyebbnek ígérkező találkozó várt ma délután a magyar ballhockey válogatottra, mely az első csoportellenfelünktől szintén vereséget szenvedő Kajmán-szigetek ellen lépett pályára a csoport második találkozóján.
Nem is kezdett rosszul csapatunk, mely az első három percben többször is ellenfele kapuja elé tudott kerülni, de Cowan kapus három magyar próbálkozást is hárítani tudott a találkozó elején. Idővel azonban egyre inkább átvette a játék irányítását vetélytársunk, melynek helyzetét nagyban megkönnyítette, hogy a mieink egyre-másra követték el a szabálytalanságokat, így az első harmadban egymás után hat kiállítást ítéltek csapatunk ellen a játékvezetők. Kész szerencse, hogy ebben a játékrészben csak egyetlen előnygólt tudott lőni ellenfelünk, igen ám, de ez is éppen elég volt arra, hogy ne mi vonulhassunk előnnyel a pihenőre (0-1).
A második felvonásban sajnos tovább romlott a magyar válogatott helyzete, ugyanis ellenfelünk már a 21. percben tovább növelte előnyét, s bár ekkor már nem szabálytalankodtak annyit a mieink, mint korábban, ez sem segített Lepsényiéken (0-2). A Kajmán-szigetek gárdája ugyanis még ebben a harmadban két újabb gólt szerzett, így a záró felvonás előtt már csak az eredmény kozmetikázása lehetett a mieink célja (0-4). Ez sem sikerült sajnos sőt, a harmadik etap ismét vetélytársunk nagy fölényét hozta, melyben három újabb gól miatt szomorkodhattak csapatunk szurkolói, így a mérkőzést végül nagyon simán, 7-0 arányban nyerte a Kajmán-szigetek válogatottja, míg a mieink továbbra is pont nélkül állnak csoportjukban.

Magyarország – Kajmán-szigetek
0-7 (0-1, 0-3, 0-3)


Ezen hír származási helye: Dunaujvárosi Ballhockey Team
( http://dunaujvarosballhockey.evallalkozo.hu/news.php?extend.11 )